Salina Little Team

Salina artificiala Little Salt - Bucuresti, sector 5

Relaxare si sanatate in inima Bucurestiului


Suntem o salina in Bucuresti, cu un cadru intim, ce ii indeamna pe cei care ne trec pragul catre relaxare. Salina artificiala Little Salt este locul ideal unde sa iti cresti imunitatea, relaxandu-te.

Salina Little Salt este o salina artificiala, construita integral din sare naturala si dotata cu pulverizatori de aerosoli salini care se bazeaza pe o tehnologie de ultima ora. Aceasta salina artificiala este sustinuta ambiental la o temperatura de 20 – 23 de grade.

Astfel, ne bucuram de o salina in Bucuresti ce beneficiaza de o temperatura controlata si de un grad de umiditate redus.


Si cum sanatatea si siguranta sunt cele mai importante, purificam incaperea dupa fiecare sedinta printr-un purificator de aer care are o combinatie de filtru HEPA cu generator de plasma pentru filtrarea aerului de praf, murdarie, virusuri, spori si compusi alergeni din mediul aerian inconjurator. In plus, folosim la sfarsitul zilei si o lampa cu lumina ultravioleta, pentru a pastra in interiorul salinei artificiale un mediu cat mai curat si igienizat.

Pe langa oferirea unui spatiu in care se pot face numeroase terapii cu sare, ne-a preocupat crearea unui loc distractiv pentru intreaga familie, dar si o oaza de liniste pentru toti cei interesati sa-si petreaca timpul la o salina artificiala, in Bucuresti.

La salina artificiala Little Salt vei gasi activitati care iti vor aduce bucurie si te vor relaxa, atat pentru copilul tau, cat si pentru tine sau pentru intreaga familie. Pe langa liniste si respiratie, va puteti bucura de activitati de: pictura, lectura, arts and crafts, jocuri de societate si clase de yoga.

Stim deja ca haloterapia trateaza numeroase patologii, precum: astm-ul, bronsita, sinuzita, insomniile, dar si problemele cu tenul sau bolile de piele, precum: acneea, dermatita si psoriazisul.

Prin terapia cu sare si inhalarea aerosolilor salini, tratam problemele respiratorii, iar Yoga in salina, contribuie si ajuta la tratarea acestora.

Yoga este despre respiratie constienta, prezenta, bucurie, intelegere; o cale spre noi insine, spre sinele nostru real. Va puteti bucura de clase de Yoga in salina artificiala Little Salt cu Elia, profesor acreditat Yoga Alliance / Yoga Teacher RYT®200 in cadrul scolii indiene: Bindusar Yoga Rishikesh.

Stiati ca – o sedinta intr-o salina artificiala poate echivala cu aproximativ cinci ore petrecute intr-o salina naturala sau chiar cu o zi intreaga pentrecuta la mare?

Asadar, va asteptam la salina artificiala din Bucuresti! O salina construita cu atentie de SC Asim SRL, avand certificari ISO (Sistem de Management al Calitatii), iar sarea folosita din Salina Praid primind Certificate of Analysis Pharmasal API de la Laboratory Salinen Austria.

#HaiLaSalinaLittleSalt


Certificari

 

Categorii

Home
Blog
Little Salt
Little You
Mancare sanatoasa
Sanatate
Educatie
Activitati
Evenimente
GDPR


Facebook


Oferta Educationala

Cresa
Gradinita
After / Before School


Contact

Tel: 0799 774 767
E-mail: office@littleteam.ro

Sediul 1 - Gradinita / After School
L - V = 08.00 - 19.30
S - D = inchis
Adresa: 13 Septembrie 191, sector 5, Bucuresti
Tel: 0799 774 767

Sediul 2 - Cresa
L - V = 08.00 - 19.30
S - D = inchis
Adresa: Str.Miroslavei nr.22, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0739 842 516

Sediul 3 - After School
L - V = 08.00 - 19.30
S - D = inchis
Adresa:13 Septembrie 166, sector 5, Bucuresti
Tel: 0739 842 517

Youtube
Instagram

Program

Luni - Vineri: 08.00-19.30
Sambata - Duminica: inchis


Contact