LittleDreamCast
Un Podcast de Poveste


LittleDreamCast este un podcast de poveste, cu povesti de somn pentru copilul tau si pentru copilul din tine. Este un podcast nascut din povesti, cu dorinta de a crea o lume de poveste, o lume cum doar o Zana a Lunii poate face. Si cum avem multe zane bune si frumoase la Little Team, ne-a fost tare greu sa ne decidem cine sa fie Luna noastra 😊. Pana la urma, Luna din LittleDreamCast este miss Alina Botei, coordonator educational la Little Team Nursery.

Alina Botei este absolventa a Universitatii Nationale de Arte si a Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti; o persoana calda, creativa, empatica si cu mare drag pentru copii.

EPISODUL 27 - partea a saptea
Ai ascultat primele sase parti ale povestii 'Micul Print’, scrisa de Antoine de Saint-Exupery? In aceasta seara, Luna noastra draga iti citeste Partea a 7-a.

Esti pregatit pentru aceasta aventura? Ascult-o pe Luna si adormi cu steluta trimisa de ea in fiecare seara. Noapte buna! Little Team: littleteam.ro/little-dream-cast.htm

Anchor.fm: https://anchor.fm/littledreamcast/episodes/Episodul-27--Partea-a-7a---Micul-Print--scrisa-de-Antoine-de-Saint---Exupery-ejlpes

Spotify: https://open.spotify.com/show/7L4suhVFhRkBR8rPDCbB3k

 Google Podcasts: https://www.google.com/podcasts…

 Radio Public: https://radiopublic.com/littledreamcast-WoqD1x

Multumim si apreciem feedback-ul vostru, comentarii in social media si subscribe pe Anchor.fm si Spotify.
Program

Luni - Vineri: 08.00-19.30
Sambata - Duminica: inchis

Contact