logo Little Team

Little Team - Before & After School sector 5


Crestem impreuna

Ce mi-a placut cand m-am angajat la Little Team, initial ca profesor de limba engleza, a fost faptul ca am gasit un loc care imbina rutina cu personalitatea fiecarui copil pentru o dezvoltare emotionala cat mai armonioasa, precum si un ambient foarte placut.

Ulterior, dupa deschiderea sediului special dedicat pentru scolari – Little Team After Hours, mi s-a propus sa preiau si partea de coordonare, astfel incat am putut sa fiu si mai atenta la nevoile lor pe tot parcursul zilei; realizand necesitatea conectarii permanente cu acestia. Este foarte important sa fie ascultati, intelesi, iar noi, adultii, sa ne adaptam la unicitatea fiecaruia.

Little Team este locul unde nu au teama sa incerce experiente noi sau sa se exprime, ci le sunt incurajate ideile si creativitatea. Regulile sunt importante, doar ca mai important ca acestea este modul in care le sunt insuflate. Credem ca prin dialog bland si joaca, prin slovele cartilor si chiar prin incurajarea de a incerca lucruri noi, fara teama de gresi, le lasam libertatea de a intelege necesitatea rutinelor si a regulilor.

Suntem o echipa de profesori tineri si, in acelasi timp, cu experienta in lucrul cu copiii. Acest lucru ne ajuta sa reusim sa ne conectam la nevoile noilor generatii de copii; copii cu o inteligenta foarte dezvoltata si datorita accesului la tehnologie.

In contextul actual al pandemiei de Conoravirus, fapt care ne-a limitat tuturor libertatea de miscare, Little Team a venit in sprijinul parintilor precum si al copiilor cu un program care le-a permis copiilor sa isi desfasoare orele online de la scoala in salile de la after school. Copiii au primit asistenta si sprijin pe parcursul acestor ore, lucru necesar mai ales copiilor din clasele incepatoare, care invata sa isi formeze mana si descopera litere si cuvinte noi.

Asadar, inceputul de an scolar 2020 – 2021 a fost diferit pentru parinti, copii cat si pentru cadrele didactice. A fost un inceput dificil, plin de provocari, emotiile copiilor fiind amplificate de predarea online. Noi consideram ca am facut fata cu succes si ne-am adaptat usor nevoilor copiilor, atat din punct de vedere tehnologic, scolar cat si emotional.

Colaborarea cu parintii a reprezentat si reprezinta un factor important in dezvoltarea cat mai frumoasa a copiilor. Suntem in permanenta legatura cu parintii si impreuna ne dorim sa reusim sa crestem frumos.

Programa Little Team cuprinde optionale de Limba Engleza, Sport, Pictura, Dans, Arts and Crafts dar si activitati diverse, adaptandu-ne zilnic la starile emotionale ale copiilor si la nevoile acestora. Curtea din jurul cladirii in care ne desfasuram activitatea ne permite sa facem diverse activitati in aer liber, lucru care ajuta mult in aceasta perioada, avand in vedere limitarile de miscare care ne-au fost impuse. Ne updatam zilnic si ne dorim ca acestia sa revina zilnic la after school nerabdatori  sa socializeze, dornici de noi aventuri, provocari si noi prietenii.

Chiar si pentru noi, cadrele didactice, fiecare zi reprezinta o noua provocare si o noua lectie. Consideram ca rolul nostru este important in formarea copiilor pentru viitor si asteptam cu drag sa ne revedem, ca fiecare experienta sa ne ajute sa devenim o echipa cat mai mare si cat mai unita.


Amelia Grigore,
Coordonator si profesor Little Team After Hours


VEZI OFERTA EDUCATIONALA


Categorii

Home
Blog
Little You
Mancare sanatoasa
Sanatate
Educatie
Activitati
Evenimente
GDPR


Facebook


Oferta Educationala

Cresa
Gradinita
After / Before School


Contact

Tel: 0799 774 767
E-mail: office@littleteam.ro

Sediul 1 - Gradinita / After School
L - V = 08.00 - 19.30
S - D = inchis
Adresa: 13 Septembrie 191, sector 5, Bucuresti
Tel: 0799 774 767

Sediul 2 - Cresa
L - V = 08.00 - 19.30
S - D = inchis
Adresa: Str.Miroslavei nr.22, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0739 842 516

Sediul 3 - After School
L - V = 08.00 - 19.30
S - D = inchis
Adresa:13 Septembrie 166, sector 5, Bucuresti
Tel: 0739 842 517

Youtube
Instagram

Program

Luni - Vineri: 08.00-19.30
Sambata - Duminica: inchis

Contact