logo Little Team

Jucariile Stem


jucariile stem

Jucariile STEM, alternativa jucariilor traditionale

Joaca a fost privita aproape intotdeauna drept o activitate de relaxare, separata de invatat si scoala. Timpul dedicat jocului este izolat de cel al temelor, iar deseori joaca nu este permisa decat dupa terminarea lectiilor. Dar oare este aceasta metoda corecta de abordare?

jucariile stem

In ultimii ani accentul a cazut pe un nou tip de educatie, si anume pe cea nonformala, organizata intr-un mediu mult mai relaxant, care nu induce copiilor ideea de invatat, ci mai degraba de joaca. Metodele folosite au un caracter ludic si incurajeaza munca in echipa si gandirea logica. Conceptul de educatie STEM (acronim care vine de la Stiintele naturii, Tehnologie, Inginerie si Matematica) are la baza metoda nonformala de educatie, iar jucariile STEM pun accentul pe rezolvarea problemelor cu ajutorul solutiilor din viata de zi cu zi, prin joaca.

jucariile stem

„E important de spus ca aceste jocuri, care sunt de logica, de construire a rezilientei, sunt o alternativa foarte buna la jocurile video sau la jocurile online. Este mult mai simplu ca cel mic sa intre pe tableta si sa se joace online cu parteneri pe care-i gaseste oricand in retea, dar creierul copilului nu este pregatit inca la 3-6-7 ani sa stea in fata unui ecran mai mult de o ora pe zi. Alternativa jocurilor STEM este foarte buna.” - Iulia Mizgan, fondatoarea magazinului online de jucării Mara and Tom.

Citiți întregul articol aici: https://www.edupedu.ro/p-jocuri-stem-jocuri-de-codare-prin-care-copiii-invata-limbajul-programarii-board-games-si-seturi-pentru-calatorii-pe-magazinul-online-mara-and-tom-antreprenoarea-iulia-mizgan-spune-povestea-ma/

CRISTINA-ALEXANDRA CAUTIS
Social Media Manager


Categorii

Home
Blog
Little You
Mancare sanatoasa
Sanatate
Educatie
Activitati
Evenimente
GDPR


Facebook


Oferta Educationala

Cresa
Gradinita
After / Before School


Contact

Tel: 0799 774 767
E-mail: office@littleteam.ro

Sediul 1 - Gradinita / After School
L - V = 08.00 - 19.30
S - D = inchis
Adresa: 13 Septembrie 191, sector 5, Bucuresti
Tel: 0799 774 767

Sediul 2 - Cresa
L - V = 08.00 - 19.30
S - D = inchis
Adresa: Str.Miroslavei nr.22, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0739 842 516

Sediul 3 - After School
L - V = 08.00 - 19.30
S - D = inchis
Adresa:13 Septembrie 166, sector 5, Bucuresti
Tel: 0739 842 517

Youtube
Instagram

Program

Luni - Vineri: 08.00-19.30
Sambata - Duminica: inchis

Contact