logo Little Team

Timp de calitate alaturi de copii


Parintii ar trebui sa aloce cat mai mult timp copiilor pentru a intari legaturile familiale. De asemenea, parintii sunt persoanele cele mai importante pentru copii, de la care acestia invata valorile esentiale si perspectivele prin care poate fi privita viata. De la parinti trebuie invatat optimismul, atitudinea pozitiva fata de cei din jur, raportarea la realitate.

Timpul petrecut impreuna apropie si da posibilitatea parintilor sa discute cu copiii lor despre problemele cu care cei mici se confrunta, dezvoltand astfel in personalitatea lor valorile pe care parintii ar vrea sa le transmita acestora. Comunicarea eficienta are loc atunci cand parintii aloca un moment din zi exclusiv copilului. Timpul petrecut impreuna, element asential in orice relatie interumana, poate fi folosit de familie pentru a stabili si mentine de-a lungul anilor o relatie puternica.

Ce inseamna timp de calitate? Urmarind impreuna programele TV ? Cititul seara, inainte de culcare ? Timpul alocat baitei, jocurilor impreuna sau momentele lungi in trafic, in drum spre gradinita ? Sau poate momentele in care familia se aduna pentru a lua masa impreuna ?

Am putea spune ca timpul de calitate poate fi regasit in toate aceste activitati. Timpul de calitate este pur si simplu timpul petrecut impreuna cu copilul dumneavoastra. Chiar momentele in care sunt explicate reguli sunt momente de ‘calitate’.

Asigurati-va ca acordati atentie copilului dumneavoastra! Vorbiti cu el. Aflati ce face, cum se simte. Fiti accesibil pentru el, chiar daca sunteti ocupat!


Categorii

Home
Blog
Little You
Mancare sanatoasa
Sanatate
Educatie
Activitati
Evenimente
GDPR


Facebook


Oferta Educationala

Cresa
Gradinita
After / Before School


Contact

Tel: 0799 774 767
E-mail: office@littleteam.ro

Sediul 1 - Gradinita / After School
L - V = 08.00 - 19.30
S - D = inchis
Adresa: 13 Septembrie 191, sector 5, Bucuresti
Tel: 0799 774 767

Sediul 2 - Cresa
L - V = 08.00 - 19.30
S - D = inchis
Adresa: Str.Miroslavei nr.22, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0739 842 516

Sediul 3 - After School
L - V = 08.00 - 19.30
S - D = inchis
Adresa:13 Septembrie 166, sector 5, Bucuresti
Tel: 0739 842 517

Youtube
Instagram

Program

Luni - Vineri: 08.00-19.30
Sambata - Duminica: inchis

Contact