logo Little Team

Finalul de an scolar 2020-2021 la Little Team


final de an scolar la Little Team

Cu emotii, cu bucurie si cu multe amintiri placute, iata ca ne aflam astazi la un nou final de an scolar.

Ca in fiecare an, ultima zi de scoala poate fi un moment care trezeste emotii atat in randul copiilor, cat si in cel al parintilor si educatorilor. Privim catre copii si-i vedem crescand pe zi ce trece, transformandu-se in adultii responsabili de maine si nu credem ca exista sentiment mai placut ca acesta.

final de an scolar la Little Team

S-au petrecut atat de multe lucruri frumoase in acest an si am organizat atat de multe activitati interactive alaturi de copii, incat ne-ar fi greu sa alegem doar cateva pe care sa le amintim. Dar probabil unul dintre cei mai importanti pasi pentru noi a fost deschiderea celui de-al treilea sediu Little Team, și anume cel de afterschool, special dedicat scolarilor.

final de an scolar la Little Team

Am sarbatorit mediul inconjurator la toate cele trei sedii Little Team (Little Team Nursery, Little Team The College childcare, Little Team After Hours), iar fiecare luna a avut o tematica specifica: luna prieteniei, a primaverii, a iepurasului, a florilor sau a copilariei, iar activitatile au fost gandite special de catre cele mai grijulii educatoare din lume. Am ascultat cele mai interesante povesti la #LittleDreamPodcast, am redat natura prin proprii nostri ochi la #LittleArtsandCrafts si am invatat cele mai tari miscari de dans.

final de an scolar la Little Team

Vrem sa le multumim parintilor pentru incredere si pentru ca ne-au ramas alaturi in aceste vremuri dificile, intr-o calatorie frumoasa alaturi de copiii lor. Cu multe zambete, empatie, inventivitate, grija si rabdare, reusim sa le fim alaturi copiilor si sa le ghidam pasii catre viitor.

Vacanta placuta tuturor si mult succes in continuare! Noi ne pregatim de un program de vara plin de activitati artistice, unde ne vom dezvolta creativitatea. Va asteptam cu drag!

CRISTINA-ALEXANDRA CAUTIS
Social Media Manager


Categorii

Home
Blog
Little Salt
Little You
Mancare sanatoasa
Sanatate
Educatie
Activitati
Evenimente
GDPR


Facebook


Oferta Educationala

Cresa
Gradinita
After / Before School


Contact

Tel: 0799 774 767
E-mail: office@littleteam.ro

Sediul 1 - Gradinita / After School
L - V = 08.00 - 19.30
S - D = inchis
Adresa: 13 Septembrie 191, sector 5, Bucuresti
Tel: 0799 774 767

Sediul 2 - Cresa
L - V = 08.00 - 19.30
S - D = inchis
Adresa: Str.Miroslavei nr.22, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0739 842 516

Sediul 3 - After School
L - V = 08.00 - 19.30
S - D = inchis
Adresa:13 Septembrie 166, sector 5, Bucuresti
Tel: 0739 842 517

Youtube
Instagram

Program

Luni - Vineri: 08.00-19.30
Sambata - Duminica: inchis


Contact