logo Little Team

Ce facem in casa? Ce facem cu copiii nostri? Ce facem cu noi? Ce ne facem? ☺


Cred ca e o perioada de oportunitati. Sa ne descoperim, sa vedem ce ne framanta, ce frici avem. Este o lectie pe care o putem invata doar traind-o, adaptandu-ne din mers, luand decizii mai bune sau nu, invatand lucruri noi si…ascultand. Pe cine? In primul rand sa ne ascultam pe noi. Daca noi nu suntem bine, nu putem face bine. Daca noi nu suntem echilibrati, nu vom sti ce sa facem cu noi, cu copilul nostru acasa atata timp, cu partenerul nostru, cu viata noastra. Asadar, va provoc la o viata senina in suflet, fara panica, cu credinta ca nimic nu este intamplator si ce trebuie sa se intample, se intampla. Va va fi bine alaturi de cei dragi, acasa.

Si pentru ca la Little Team avem mult timp liber fara copiii nostri dragi, ne-am apucat sa invatam lucruri noi si suntem fericiti ca am descoperit ce mai poate face un telefon: filmulete si inregistrari audio. Wow 😊.

Glumesc. Am colegi frumosi, care fac treaba minunata si va invit sa le urmariti progresul si in acest domeniu. Va rugam sa ne incurajati si promitem ca va tinem la curent cu activitatile pe care le puteti face de acasa cu copiii. Aceste activitati fac parte din programul saptamanal de la Little Team THE COLLEGE childcare; program care urmareste Curriculum National pentru Invatamantul Prescolar si este adaptat vremurilor si varstelor - foarte mici (cresa), mici (gradi) si mari (scolari).

Va scriu mai jos cateva idei de activitati care se pot realiza oricand pe parcursul zilei, ca trecere dintr-o activitate in alta, atunci cand simtiti ca cel mic a obosit sau ca activitate de sine statatoare:

Activitati de muzica si miscare  (Tranzitii)


In curand incepem postarile cu activitati concrete despre care va scriam mai sus. Revenim 😊.

Cu drag,
Loredana


Categorii

Home
Blog
Little You
Mancare sanatoasa
Sanatate
Educatie
Activitati
Evenimente
GDPR


Facebook


Oferta Educationala

Cresa
Gradinita
After / Before School


Contact

Tel: 0799 774 767
E-mail: office@littleteam.ro

Sediul 1 - Gradinita / After School
L - V = 08.00 - 19.30
S - D = inchis
Adresa: 13 Septembrie 191, sector 5, Bucuresti
Tel: 0799 774 767

Sediul 2 - Cresa
L - V = 08.00 - 19.30
S - D = inchis
Adresa: Str.Miroslavei nr.22, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0739 842 302

Sediul 3 - Catering
L - V = 07.00 - 16.00
S - D = inchis
Adresa: 13 Septembrie 189, sector 5, Bucuresti.

Youtube
Instagram

Program

Luni - Vineri: 08.00-19.30
Sambata - Duminica: inchis

Contact