v
logo Little Team

Clubul Arts & Crafts


Desenul, modelajul, pictura sau orice activitate care mizeaza pe dezvoltarea personala prin arta este pentru copii un instrument imaginativ prin care invata sa cunoasca lumea inconjuratoare si sa isi comunice ideile si gandurile, mizand pe alte abilitati decat cele verbale.
Atunci cand alegeti impreuna cu copilul activitatea artistica pe care o va explora, cel mai important lucru este ca acesta sa nu se simta incorsetat sau limitat. Prin arta, de cele mai multe ori, copiii comunica ce probleme au, ce ii deranjeaza, felul in care vad lumea sau cum se raporteaza la familia lor; de aceea trebuie sa simta ca au libertatea de a crea ceea ce isi doresc si, astfel, de a ‘spune’ artistic ce simt.
Pentru a gasi modalitatea de exprimare creativa cea mai potrivita pentru copilul dumneavoastra, oferiti-i acestuia posibilitatea de a incerca o gama cat mai variata de activitati, chiar daca nu demonstreaza o inclinatie speciala catre un anumit domeniu. Cu cat e mai bogat bagajul informational si senzorial acumulat, cu atat mai usor ii va fi sa-si descopere propriul talent si sa abordeze proiecte noi pe masura ce va creste in varsta.
Nu este important doar sa le oferim copiilor ocazia de a se implica in cursuri care vizeaza dezvoltarea personala prin arta; este esential sa ne implicam alaturi de ei in aceste activitati pentru a le dezvolta abilitati sociale si de comunicare, dar si increderea si aprecierea de sine. Daca nu avem timp sa desenam sau sa modelam alaturi de ei, le putem arata implicarea noastra prin laude si prin atentia cu care privim ce au realizat.
Scopul activitatilor artistice nu este numai acela de a scoate la iveala micul pictor sau actor din copilul dumneavoastra. Prin explorarea unor preocupari artistice, copilul invata intuitiv nu numai ce e arta, dar si libertatea de a gandi neingradit.
Abordand diferite proiecte, cum ar fi realizarea unui colaj, fabricarea unui colier sau pictarea unei rame, copilul isi va dezvolta in acelasi timp abilitatile motorii, memoria, gandirea critica si capacitatea de a rezolva problemele creativ. Astfel, indeletnicirile artistice vor fi in primul rand instrumente de dezvoltare personala si ulterior, instrumente de educare formala intr-un anumit domeniu.
Miss Mihaela Minei este indrumatorul copiilor nostri in cadrul clubului Arts & Crafts, fie ca realizeaza module de pictura pe sticla/panza, modelaj, desen dupa natura, colaj sau adevarate tablouri.


Categorii

Home
Blog
Little You
Mancare sanatoasa
Sanatate
Educatie
Activitati
Evenimente
GDPR


Facebook


Oferta Educationala

Cresa
Gradinita
After / Before School


Contact

Tel: 0799 774 767
E-mail: office@littleteam.ro

Sediul 1 - Gradinita / After School
L - V = 08.00 - 19.30
S - D = inchis
Adresa: 13 Septembrie 191, sector 5, Bucuresti
Tel: 0799 774 767

Sediul 2 - Cresa
L - V = 08.00 - 19.30
S - D = inchis
Adresa: Str.Miroslavei nr.22, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0739 842 516

Sediul 3 - After School
L - V = 08.00 - 19.30
S - D = inchis
Adresa:13 Septembrie 166, sector 5, Bucuresti
Tel: 0739 842 517

Youtube
Instagram

Program

Luni - Vineri: 08.00-19.30
Sambata - Duminica: inchis

Contact