logo Little Team

Before & After Hours la Little Team


Before after school Little Team

A trecut mai bine de un an de cand traim cu totii sub semnul incertitudinii, din cauza pandemiei. Planurile pe termen lung nu prea mai sunt aliatul nostru, iar sanatatea proprie si a celor din jur se afla acum pe primul loc, in special atunci cand vine vorba despre sanatatea copiilor nostri.

Timp de un an am reusit sa ne adaptam, sa ne digitalizam, iar acum, odata cu aparitia vacicinului anti-covid, incercam sa ne reluam vechile obiceiuri si reinvatam sa ne apropiem unii de ceilalti, atat fizic, cat si psihic.

Pentru copii probabil a fost si mai dificila aceasta perioada, ei schimband joaca din pauza de la scoala, cu mesajele scrise pe laptop, in timpul orelor online. Pentru ei este si mai important sa revina la interactiunea reala cu ceilalti copii, pentru o dezvoltare armonioasa în viitor.

Ne-am bucurat atat de mult cand activitatea a putut reincepe la Little Team incat, la inceputul acestui an, am deschis un nou sediu de after & before school dedicat scolarilor, vizavi de sediul gradinitei.

Before after school Little Team

Little Team After Hours este un spatiu in care copiii sunt incurajati sa isi dezvolte creativitatea, capacitatea de a lucra in echipa si sa se cunoasca mai bine pe ei insisi, dar si un spatiu in care isi pot desfasura activitatea scolara, ei participand la orele online cu sprijinul invatatorilor nostri.

Inainte sau dupa scoala, invatatorii si pedagogii Little Team ii indruma pe scolari sa incerce lucruri noi, sa invete prin joaca pentru a retine mai usor unele concepte si sa isi dezvolte abilitatea de asumare a responsabilitatii propriilor fapte.

Before after school Little Team

La Little Team, 'Copilul tau merita cea mai frumoasa experienta’ si tocmai de aceea le oferim zilnic tuturor copiilor cu care lucram cele mai minunate clipe, inconjurandu-i cu grija, afectiune si multe incurajari.

Tu ai vrea sa-i oferi copilului tau experiente de neuitat, care sa-l transforme in adultul responsabil de maine? Va asteptam cu drag la Little Team After Hours pentru noi aventuri si noi prietenii.

Before after school Little TeamCRISTINA-ALEXANDRA CAUTIS
Social Media Manager


Categorii

Home
Blog
Little Salt
Little You
Mancare sanatoasa
Sanatate
Educatie
Activitati
Evenimente
GDPR


Facebook


Oferta Educationala

Cresa
Gradinita
After / Before School


Contact

Tel: 0799 774 767
E-mail: office@littleteam.ro

Sediul 1 - Gradinita / After School
L - V = 08.00 - 19.30
S - D = inchis
Adresa: 13 Septembrie 191, sector 5, Bucuresti
Tel: 0799 774 767

Sediul 2 - Cresa
L - V = 08.00 - 19.30
S - D = inchis
Adresa: Str.Miroslavei nr.22, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0739 842 516

Sediul 3 - After School
L - V = 08.00 - 19.30
S - D = inchis
Adresa:13 Septembrie 166, sector 5, Bucuresti
Tel: 0739 842 517

Youtube
Instagram

Program

Luni - Vineri: 08.00-19.30
Sambata - Duminica: inchis


Contact