logo Little Team

Despre Pachetul #stamacasa si altele din Pandemie


Daca ar fi sa dau timpul inapoi, pe la inceputurile Pandemiei, as lua decizii bazandu-ma mult mai mult pe instinct. Suntem atat de diferiti, iar normalitatea unora poate fi o mare nebunie pentru altii ☺, incat are sens sa faci lucrurile in stilul tau. Atunci cand chiar nu stii ce sa faci, e bine sa astepti ca lucrurile sa curga, sa nu te impotrivesti. Sa astepti si sa simti. Multe idei si solutii mi s-au clarificat atunci cand am luat o pauza de la ‘ce ma fac’, ‘ce decizii iau altii’, ‘cum va fi’.

Asa si acum. Pandemia ne-a schimbat. Sau poate asa eram si a fost necesara perioada asta sa ne si aratam. Intr-o perioada atat de scurta, ne-au fost date repere peste cap, am auzit si vazut multe. Nu mai stiu unde am citit, cum ca ar fi nevoie sa primesti sapte mesaje frumoase care sa atenueze impactul primirii unui mesaj negativ. Iti dai seama ce complicata e mintea noastra ☺. Bine, nu am facut un calcul si nu stiu daca am reusit sa echilibram acest procent, dar sigur am primit si muuulte mesaje frumoase de sustinere si incurajare care ne-au facut sa ne linistim si sa continuam.

Sa revenim la ce-am facut in Pandemie. Am facut lunar un pachet frumusel, cu de toate ☺, in care am pus planificari si anexe listate, carti si materiale necesare activitatilor propuse care urmau curriculumul national. M-am gandit ca nu au toti copiii acasa hartie colorata, hartie creponata, ochisori, lipici, betisoare de lemn, acuarele etc si le-ar prinde tare bine sa le primeasca acasa, prin curier. Mi-a placut mult ca in fiecare luna i-am surprins frumos atat pe copii, cat si pe parinti. Surprinzator (sau poate nu) cum obiecte simple (ca de exemplu o lupa) sa provoace atata fericire si incantare in randul copiilor. O buna perioada de timp au iesit si afara cu lupa, analizand iarba din fata casei. Sa tot faci surprize celor dragi!

PS. Pachetul lunii mai a avut si cate o masca personalizata, brodata cu initiala numelui copilului, gandindu-ne sa fim cu totii pregatiti pentru Marea ReDeschidere ☺. Noi ne-am pregatit. Tu esti pregatit pentru provocarea Little Team?

Cu drag,
Loredana & Echipa Little TeamCategorii

Home
Blog
Little Salt
Little You
Mancare sanatoasa
Sanatate
Educatie
Activitati
Evenimente
GDPR


Facebook


Oferta Educationala

Cresa
Gradinita
After / Before School


Contact

Tel: 0799 774 767
E-mail: office@littleteam.ro

Sediul 1 - Gradinita / After School
L - V = 08.00 - 19.30
S - D = inchis
Adresa: 13 Septembrie 191, sector 5, Bucuresti
Tel: 0799 774 767

Sediul 2 - Cresa
L - V = 08.00 - 19.30
S - D = inchis
Adresa: Str.Miroslavei nr.22, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0739 842 516

Sediul 3 - After School
L - V = 08.00 - 19.30
S - D = inchis
Adresa:13 Septembrie 166, sector 5, Bucuresti
Tel: 0739 842 517

Youtube
Instagram

Program

Luni - Vineri: 08.00-19.30
Sambata - Duminica: inchis


Contact