logo Little Team

Alimentatie sanatoasa la gradinita Little Team THE COLLEGE childcare

alimentatie sanatoasa

Si in acest an scolar continuam colaborarea cu Iulia Hadarean, nutritionist-dietecian, care a venit special de la Cluj sa ne indrume si sa ne raspunda intrebarilor privind alimentatia copiilor nostri. Atat colegi, cat si parinti Little Team au aflat cum arata farfuria zilnica cu mancare care respecta ponderile de nutrienti P-proteine, L-lipide si HC-carbohidrati; copiii avand nevoie de 3 mese principale si 1-2 gustari alcatuite din cele 4 grupe principale de hrana, echilibrate si in portii potrivite: Fainoase/ amidonoase: 5 portii/zi, Fructe si legume: 5 portii/zi, Produse lactate: 3 portii/zi, Produse bogate în proteine: 2 portii/zi.
alimentatie sanatoasa

alimentatie sanatoasa

alimentatie sanatoasaO preocupare importanta pentru Little Team este oferirea acestui meniu echilibrat cu ingrediente atent alese. Produsele lactate sunt bio, carnea de pui este achiziționata de la https://laprovincia.ro/, avem si peste, carne de vita, de porc, de curcan. Legumele si fructele ne sunt furnizate de catre https://gustautentic.ro/. Nu prajim nimic, nu avem mezelurile, alimente procesate sau dulciuri din comert.
alimentatie sanatoasa loredana zoican Tot mai multi copii au dezvoltate alergii la alimente - la proteina din laptele de vaca sau chiar la morcov, ou, carne de vita. Asadar, un alt aspect de care tinem cont cand este vorba de alimentatia copiilor este ca oferim meniuri alternative: meniuri pentru copiii cu alergii la laptele de vaca sau meniuri pentru alergii complexe; laptele de origine animala fiind inlocuit cu lapte vegetal de calitate (Isola Bio de orez, migdale, mei, hrisca; The Bridge de Quinoa etc), iar untul cu ulei de cocos.
alimentatie sanatoasa

alimentatie sanatoasa

alimentatie sanatoasa

alimentatie sanatoasa

Postat de Loredana Zoican

Categorii

Articole
Little You
Mancare sanatoasa
GDPR


Facebook


Contact

Tel: 0799 774 767
E-mail: office@littleteam.ro

Sediul 1 - Gradinita / After School
L - V = 08.00 - 19.30
S - D = inchis
Adresa: 13 Septembrie 191, sector 5, Bucuresti
Tel: 0799 774 767

Sediul 2 - Cresa
L - V = 08.00 - 19.30
S - D = inchis
Adresa: Bucuresti, sector 6
Tel: 0739 842 516

Sediul 3 - After School
L - V = 08.00 - 19.30
S - D = inchis
Adresa:13 Septembrie 166, sector 5, Bucuresti
Tel: 0739 842 517

Youtube
Instagram

Program

Luni - Vineri: 08.00-19.30
Sambata - Duminica: inchis

Contact