`
M

Implicarea parintilor in activitati

Este convingerea noastra ca responsabilitatea unei bune si echilibrate educatii se situeaza in egala masura in spatiul gradinitei si cel al familiei.

Lipsa de comunicare dintr-o directie sau alta va afecta negativ evolutia copiilor. Experienta a aratat ca atat rezultatele scolare, cat si comportamentul devin mai bune atunci cand familia colaboreaza direct cu cadrele didactice de la clasa, primeste si transmite informatii si sugestii, se implica activ in dezvoltarea academica si sociala a copilului.

Va invitam sa participati alaturi de noi la realizarea si mentinerea obiectivelor Gradinitei Little Team, prin cele 6 tipuri de implicare si colaborare a parintilor: 1. indeplinirea obligatiilor de baza pentru intretinerea copilului; 2. comunicarea cu gradinita (bilete, telefon, scrisori, sedinte); 3. voluntariat in activitatile gradinitei; 4. exersarea deprinderilor formate in gradinita; 5. luarea de decizii in urma si prin participarea la sedintele de Board; 6. colaborarea cu comunitatea prin incurajarea relatiilor de parteneriat.

Asteptam cu interes orice propunere, sugestie sau initiativa din partea dumneavoastra!

Articolul cu numarul 6 ce contine 159 de cuvinte.

Comentarii

Lasa un comentariu